начало | карта на сайта

За нас

Художествена къща АЦИД е създадена през 2007 година като възможност за представяне на художествени произведения, създадени основно от млади творци, търсещи своята изява. Нашето внимание е насочено преди всичко към картини, графики и пластики, но едновременно с тях предлагаме избрани книги за изкуството, за културните ценности на България и за важни археологични открития на български и английски език.
Излагаме серии от картини на един и същ художник, което дадава възможност за придобиване на по-пълна представа за неговото творчество. Те са собственост на художествената къща и могат да бъдат закупувани както серийно, така и единични бройки. Картините са изпълнени на платно или фазер, най-често с маслени или акрилни бои и са монтирани в относително не скъпи рамки, които лесно могат да бъдат заменени по желание на клиента.
Имаме възможност да поръчваме различни размери и сюжети на картините в зависимост от предпочитанията на клиентите, като подържаме умерени и постоянни цени. При такива условия можем да приемаме отделни екземпляри на консигнация или да организираме малки изложби на млади творци след предварително договаряне.
За ориентиране на нашите бъдещи клиенти предлагаме цветни снимки на отделни екземпляри, както и възможности за контакт.